Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Λεφτα Υπαρχουν Online


"Λεφτά υπάρχουν" ακούγαμε, και λεφτά δεν είδαμε. Μπορεί οι Έλληνες πολιτικοί να τάζανε λεφτά, ευτυχώς όμως υπάρχει η δυνατότητα να βγάλουμε χρήματα, καθώς "λεφτα υπαρχουν στο ιντερνετ"

Εδώ και κάποιο καιρό βγάζω ένα ποσό κάθε μήνα από το internet. Για να το πετύχω αυτό χρειάστηκε  δουλειά καθώς και αρκετή επιμονή.

ΔΕΝ μπορώ να σας υποσχεθώ εκατομμύρια ευρώ, ούτε ότι θα πλουτίσετε χωρίς να κουραστείτε.
ΑΝ όμως θέλετε ένα στάνταρ εξτρα εισόδημα συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Κάποια πράγματα που πρέπει να θυμάται όποιος θελήσει να ασχοληθεί:
  • Τον 1ο μήνα θα βγάλεις μόλις 30-50 $
Ένα εφικτό ποσό τον 1ο μήνα είναι 30-50 $. Το ποσό μετά θα μεγαλώνει σιγά σιγά, αναλόγως φυσικά της ώρας που αφιερώνουμε δουλεύοντας. Ένα εφικτό ποσό τον 2ο μήνα είναι 70-100 $.

  • Ευκολο χρημα δεν υπάρχει
Ο τρόπος που προτείνω για να βγάλουμε λεφτά απαιτεί να δουλέψουμε κάποιες ώρες στον υπολογιστή μας. Το καλό είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς ήδη αφιερώνουμε μεγάλο μέρος της μέρας μας στο internet, οπότε στην ουσία μπορούμε να αξιοποιήσουμε 2-3 ώρες από αυτές, για να συμπληρώσουμε το εισόδημά μας κάθε μήνα.
  • Ξόρκια για λεφτά
(και λοιπές απάτες)
Πρόσφατα διαπίστωσα στο Google Adwords ότι υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι κάθε μήνα που ψάχνουν να κάνουν ... ξορκια για χρήματα. Το έχω ξανά αναφέρει και δυστυχώς υπάρχουν απατεώνες που ψάχνουν να εκμεταλλευτούν τέτοιους ανθρώπους. Όποιος τάζει εύκολα λεφτά, χωρίς δουλειά να είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για απάτη.
  • PTC sites, να ασχοληθώ ή όχι;
Ένας από τους τρόπους που μπορούμε να βγάλουμε χρήματα στο internet είναι μέσω των ptc site. Στα site αυτά πληρώνουν χρήματα όσοι θέλουν να διαφημιστούν, και κερδίζουν χρήματα όσοι βλέπουν τις διαφημίσεις αυτές. Το ποσό που κερδίζουμε ανά κλικ συνήθως είναι μεταξύ 0,02$ και 0,001$. Επίσης κερδίζουμε κάποια χρήματα αν προτείνουμε τις υπηρεσίες αυτές σε άλλους χρήστες οι οποίο είναι ενεργοί. Για εμάς αξίζει να ασχοληθεί κάποιος καθότι έτσι κι αλλιώς στην περιήγησή μας στο internet βομβαρδιζόμαστε με διαφημίσεις. Απλά τώρα μπορούμε να πληρωνόμαστε για να τις βλέπουμε.
  • Πολλά PTC site είναι απάτες
Όσα PTC site μας "τάζουν" χιλιάδες δολάρια είναι απάτες. Θα δούμε site που μας υπόσχονται 6 δολάρια ανά κλικ, τα οποία -προφανώς- δεν πληρώνουν ποτέ. Εδώ θα σας προτείνουμε επιβεβαιωμένα PTC site με πολλά χρόνια λειτουργίας (π.χ. το wordlinx είναι online και πληρώνει τους χρήστες τους από το 2003!)
  • Πώς μπορώ να ξεκινήσω;
Έχω γράψει έναν οδηγό βήμα-βήμα για το πώς μπορείτε να ξεκινήσετε. 
  • "Το είχα προσπαθήσει και παλιότερα, αλλά δεν είχα referrals"
Πολλοί που ασχολούνται με ptc site, έχουν συναντήσει το πρόβλημα να μην έχουν referrals, δηλαδή να μην ξέρουν άτομα για να τους προτείνουν τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν. Εδώ σ αυτό το blog αναλύουμε πώς ξεπερνάμε αυτό το πρόβλημα, και πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πολλούς referrals.
  • Τι γνώσεις χρειάζονται
Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις, αρκεί να θέλετε να .. βλέπετε διαφημίσεις. Σε κάποια φάση αργότερα ίσως χρειαστεί να φτιάξετε ένα blog, αλλά ευτυχώς κάτι τέτοιο είναι αρκετά απλό, και δεν απαιτεί παρά μερικά μόλις κλικ. Αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορείτε να φτιάξτετε το blog θα δούμε αργότερα.
  • ΔΕΝ θέλω να ασχοληθώ με ptc
Φυσικά μπορεί να μην θέλετε να ασχοληθείτε με ptc, οπότε μπορείτε να δείτε πώς Βγάζουμε λεφτά από διαφημίσεις σε Blog ή site ή απλά στέλνοντας links! Η πρότασή μας πάντως είναι να χρησιμοποιούμε όλους τους δυνατούς τρόπους (και όχι μόνο έναν τρόπο) για να βγάζουμε παραπάνω χρήματα, και τα ptc site είναι ένας από αυτούς.