Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς να βγάλω πολλα λεφτα

Όλοι θέλουμε να βγάλουμε πολλα λεφτα γρήγορα και χωρίς κόπο. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον όχι με νόμιμο τρόπο.

Πολλοί στο ιντερνετ θα μας τάξουν πολλά λεφτα εύκολα, χωρίς να κάνουμε κάτι, δυστυχώς όμως όλα τα ανάλογα προγράμματα αποδεικνύονται απάτες.

Αν θέλετε να ξυπνήσετε αύριο μέσα στο ιδιωτικό σας  τζετ, τότε λυπάμαι αλλά ψάξτε την τύχη σας σε άλλο blog. Δυστυχώς το "λεφτά υπάρχουν" το έχουμε ξαναακούσει (και δεν είχε καλά αποτελέσματα), οπότε να είμαστε αρκετά προσεκτικοί σε όσους "τάζουν" αβέρτα!

Αν θέλουμε λίγα λεφτά βήμα-βήμα, που σιγά σιγά θα αυξάνονται, τότε έχω την λύση για σας

Η λογική είναι απλή, αν γραφτούμε σε ένα ptc site, τότε μόνο κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις θα βγάζουμε κάποιο ποσό την μέρα της τάξης του 0,1$. Για παράδειγμα τα κέρδη μίας μέρας από το CashnHits :


Αν γραφτούμε σε 10 τέτοια sites, θα βγάζουμε περίπου 0,1x10=1$ την μέρα, δηλαδή 30$ τον μήνα. Αν προτείνουμε τις υπηρεσίες σε 2-3 γνωστούς μας το ποσό που θα βγάζουμε θα είναι της τάξης των 60 ευρώ τον μήνα και πάει λέγοντας!

Δεδομένου ότι ασχολούμαστε λιγότερο από μισή ώρα την μέρα, είναι ένα εύκολο εισόδημα που δεν απαιτεί κάποια επένδυση από μέρους μας!

Μπορείτε να δείτε εδώ πώς να αρχίσετε να βγάζετε λεφτά