Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς βγάζω λεφτά στο ιντερνετ, βήμα βήμα


Εδώ και κάποιο καιρό βγάζω λεφτά στο ίντερνετ. Μπορεί να μην βγάζω χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, αλλά αρκούν για να συμπληρώνω το μηνιαίο μου εισόδημα για να πληρώνω κάποιους λογαριασμούς.

Αν λοιπόν είστε διατεθειμένοι να αφιερώνετε κάποιες ώρες από την μέρα σας στο internet για να κερδίσετε κάποια ακόμα λεφτά, τότε συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω όπου θα σας αναλύσω βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνετε.

Να αναφέρουμε σ αυτήν την φάση ότι υπάρχουν site που μας πληρώνουν για να βλέπουμε διαφημίσεις (PTC site), οπότε θα δούμε πώς μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε κι εμείς, να βρούμε referrals κτλ.

Κατ αρχάς το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να γραφτούμε σε 5-6 PTC site, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ σε επιβεβαιωμένα και αξιόπιστα καθότι κυκλοφορούν και πολλά που είναι ΑΠΑΤΕΣ. Όσα site μας τάζουν δολάρια (αντί για λεπτά του δολαρίου) για κάθε κλικ που κάνουμε, είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για απάτες.

Βήμα πρώτο (εγγραφές):
Κάνουμε εγγραφή στα παρακάτω site, επιβεβαιώνουμε το mail που δηλώσαμε κατά την εγγραφή, και τα βάζουμε στα "αγαπημένα/bookmarks/σελιδοδείκτες" στον browser που χρησιμοποιούμε. Η οργάνωση των site είναι αρκετά σημαντική για να μην ταλαιπωρούμαστε αργότερα. Ενδεικτικά δείτε πώς έχω οργανώσει εγώ τα site που χρησιμοποιώ:


Εγγραφές θα κάνουμε στα εξής site:
clicksia.com , clixsense.com , wordlinx.com , neobux.com , incentria.com , cashnhits.com , linkgrand.com , cashtream.com

Όλα τα παραπάνω site είναι επιβεβαιωμένα, και έχουν πολλά χρόνια λειτουργίας που πληρώνουν τους χρήστες τους.

Βήμα δεύτερο (χρήση και κλικ σε διαφημίσεις):
Η λειτουργία όλων των παραπάνω site είναι αρκετά απλή, στο καθένα πηγαίνουμε στην κατηγορία "Browse Ads/View Ads" κάνουμε κλικ στην διαφήμιση που εμφανίζεται, περιμένουμε να περάσει ο χρόνος, και επιβεβαιώνουμε ότι είδαμε την διαφήμιση μέσω κάποιου Captcha.

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς χρησιμοποιούμε το κάθε ένα από τα παραπάνω site έχω γράψει εδώ:
clicksia.com , clixsense.com , wordlinx.com , neobux.com , incentria.com , cashnhits.com , linkgrand.com , cashtream.com

Βήμα τρίτο (referrals):
Ένα πολύ σημαντικό σημείο για να βγάλουμε χρήματα στο ιντερνετ από τα PTC sites είναι οι referrals, ή αλλιώς άλλοι χρήστες που έμαθαν για τα sites αυτά από εμάς. Για κάθε έναν χρήστη που του προτείνουμε να γραφτεί σ αυτά τα site, κερδίζουμε κάποιο ποσοστό, ΧΩΡΙΣ να χάνει εκείνος τίποτα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θέλουμε να προτείνουμε τις υπηρεσίες σε όσο περισσότερους μπορούμε, το οποίο όμως είναι αρκετά εύκολο όπως θα δούμε παρακάτω.

Ένας τρόπος είναι μέσω του Facebook / Twitter και άλλων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης.

Αν δεν μας αρέσει αυτός ο τρόπος υπάρχει κι άλλος τρόπος, μέσω Traffic Exchanging.

Sites όπως το EasyHits4U, μας επιτρέπουν να ανταλλάζουμε referral links με άλλους χρήστες. Δηλαδή στέλνουμε εμείς τα δικά μας links για να τα επισκεφτούν κάποιοι άλλοι, και εμείς επισκεπτόμαστε δικά τους links. Για κάθε μία σελίδα άλλου χρήστη που βλέπουμε εμείς, προβάλλεται μία φορά και η δική μας σελίδα.

Βήμα τέταρτο (referrals, κάποια ακόμα πράγματα)
Για να μοιραστούμε τα referral links μας, προτείνεται να τα ενσωματώσουμε σε ένα πρόχειρο site, για να είναι όλα συγκεντρωμένα και να μπορούν οι άλλοι χρήστες να τα βρίσκουν εύκολα.

Για παράδειγμα εγώ έφτιαξα το: makeyourliving.blogspot.com όπου έχω συγκεντρωμένες όλες τις υπηρεσίες που χρησιμοποιώ και τις προτείνω στους άλλους, οπότε αυτό το link χρησιμοποιώ σε site ανταλλαγής κίνησης όπως το EasyHits4U.

Για να δούμε φτιάξουμε εύκολα το δικό μας site/blog προτείνω το blogger.com

Βήμα πέμπτο (κλικ κάθε μέρα στις διαφημίσεις)
Είναι πολύ σημαντικό να επισκεπτόμαστε αυτά τα site καθημερινά και να κάνουμε κλικ σε όλες τις διαφημίσεις που έχουν διαθέσιμες. Ευτυχώς κάτι τέτοιο μας παίρνει μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο μας κάθε μέρα.

Βήμα έκτο (υπομονή και επιμονή)
Εύκολο χρήμα δεν υπάρχει, είτε στο internet είτε στην πραγματικότητα (εκτός αν είσαι γιος κάποιου πολιτικού, οπότε εξ αρχής δεν θα ήσουν σε αυτή την σελίδα).

Αν θες όμως κάποια χρήματα κάθε μήνα, ένα έξτρα εισόδημα αφιερώνοντας μέρους του χρόνου που περνάς στον υπολογιστή, τότε αξίζει να ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα.

Ένα ρεαλιστικό ποσό για τον 1ο μήνα είναι 30-50 ευρώ αν ασχοληθείς να προτείνεις τις υπηρεσίες σε αρκετούς φίλους, και τις προωθήσεις μέσω του EasyHits4U. Τους επόμενους μήνες το εισόδημα σου αναμένεται να αυξάνεται σιγά σιγά, αναλόγως -φυσικά- του χρόνου που αφιερώνουμε κάθε μέρα.

Μπορεί να μην γίνουμε πλούσιοι, αλλά τουλάχιστον μπορούμε έτσι να καλύπτουμε 2-3 πάγια έξοδα, όπως π.χ. τον λογαριασμό του τηλεφώνου και τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου.