Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Βγάζω λεφτά από το σπίτι, με το CashnHits


Εάν ψάχνουμε ένα και μοναδικό site με το οποίο αξίζει να ασχοληθούμε για να βγάλουμε χρήματα, αυτό είναι το CashnHits.com

Γενικά ακολουθεί την λογική των PTC site, παρ' όλα αυτά μας δίνει και άλλες δυνατότητες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να βγάλουμε ακόμα περισσότερα χρήματα.

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να βγάλουμε χρήματα από αυτό το site βήμα βήμα.

Αρχικά κάνουμε εγγραφή και μπαίνουμε στο e-mail που δηλώσαμε για να κάνουμε ενεργοποίηση.

Στην συνέχεια κάνουμε κλικ στην επιλογή "Earn Money".

Η πρώτη επιλογή που μας εμφανίζεται είναι οι Paid to Click ads, δηλαδή διαφημίσεις που κερδίζουμε χρήματα κάνοντας κλικ σ αυτές. Αρχικά κάνουμε κλικ στα links των διαφημίσεων.



Και στην συνέχεια επιβεβαιώνουμε ότι είδαμε την διαφήμιση κάνοντας κλικ στον αριθμό που μας λέει να πατήσουμε πάνω αριστερά:



Η δεύτερη επιλογή (AutoSurf), επιτρέπει να κερδίζουμε χρήματα, αφήνοντας τον υπολογιστή μας να κάνει δουλειά για μας, να επισκέπτεται μόνος του διαφημίσεις, και να κερδίζουμε και εμείς κάποια χρήματα.
Κάνουμε κλικ σ αυτήν την επιλογή και μετά στο Start Surfing αφήνουμε τον υπολογιστή μας να κάνει μόνος του όλη την δουλειά.

Προφανώς εδώ τα έσοδά μας είναι αρκετά λιγότερα απ' ότι αν κάνουμε εμείς οι ίδιοι κλικ σε διαφημίσεις, ΑΛΛΑ  μπορούμε να αφήσουμε ελαχιστοποιημένο το Auto Surf όσο χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή, οπότε βγάζουμε χρήματα χωρίς να κάνουμε τίποτα!

Στην συνέχεια μας δίνεται η επιλογή να δούμε κάποια βίντεο στο Youtube και να κερδίσουμε χρήματα!


Θα μας εμφανιστούν κάποια links από κάποια βίντεο στα οποία κάνουμε κλικ


Αφού αρχίσει το βίντεο προσέχουμε να δούμε να τελειώσει η μπάρα προόδου πριν κλείσουμε το βίντεο:


Επίσης το CashnHits επιτρέπει να βάλουμε και διαφημίσεις σε κάποια σελίδα που έχουμε στο Facebook για ακόμα περισσότερα χρήματα, ή να προτείνουμε την υπηρεσία σε φίλους και γνωστούς κερδίζοντας κάποιο ποσοστό από τα κέρδη τους, χωρίς εκείνοι να χάνουν τίποτα από τα δικά τους!

Αν θέλετε λοιπόν ένα και μοναδικό site για να ασχοληθείτε για λεφτά στο ιντερνετ, αυτό είναι το CashnHits, κυρίως για τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους που έχει για έξτρα εισόδημα. Παρ' όλα αυτά εμείς προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από ένα PTC sites, ή και άλλες μεθόδους για ακόμα περισσότερα λεφτά.